Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ta će pike, džeko žega u bejsmentu
to mali :D
Kosa nije masna, vec je istrosena od extenzija, farbanja i slicno. Kako ste ljubomorni, nehumano. Zena je savrsena.
levati jedni kosa nije masna nego il je mokra il je stavljena neka krema il sta vec ! sta odma ser*te ! zenska je prefina
ma ja, primila ga pa sad ne moze kez sa usta da skine
Prevelik za nju, kad neko nema mjere :)
Mlađi,,, i meni treba neko mlađi...
Idoli jedni, Shakira je trenutno na turneji, kakvu kosu ocekujete, izmorena je ba.. I ne mozete reci da je kur ava nikako, je be m vas glupe sve.. a ne znate ni sto je raskinula sa antoniom zato sutite - on nije htio djecu.. I ne mozete NIKAKO, ali bas NIKAKO reci da nije lijepa, dobra ili nesto slicno..
Shakira operi kosu :D !
ja sam cuo da je DZ.EKO DEPRE ? JELI IKO DZ.EKU vidio sa trebom.. pricaju da ga je u njemackoj non stop bio sa nekim tipom ?
Je li i vama drago ko i meni :/
A sta ce rec ibrahimovic na ovo???
bivseg predsjednika Argentine... de.bilu kad citas , procitaj fino negdje...
:(((
Ispricao joj Pique vic: Pitali babu, što više voli, pi*pek ili pršut? Baba kaže: Nemam ti ja sine više zube za pršut!
Ravaku i derpe se našli!
taj momak od 11 godina je sin predsjednika Argentine buraz, tako da se za ovog i moze rec balavac u odnosu na prethodnog, a slazem se i da nije neka p i coka, izadjes u grad vidis u po sata bar 5 boljih :))