Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spustili ga na zemlju hladno
samo po dzepu,isto tako svijet moze ronhila srediti za minutu,tako je nastala evropska disciplina
loša gudra
uvijek isto barbarsko ponasanje i uvijek nakon izazvanog belaja vjecno pitanje " a sta je sa nasim zrtvama"
Sreca njegova pa je naletio na babu, a ne na torcidu
Koje neprimjerno ponasanje, bas ovakvi kao on misle da,su izvan zakona te nedodirljivi,mizda u srbiji
Kazna, kazna.....i eto te miran
Ne ujedate ali psi jeste, to si dobro rekao
Decko, malo si puko i stalno trazis konflikt. Nije ti Hrvatska Srbija, Hrvatska je u EU i trebao si se raspitati gdje svog cuku mozes voditi na kupanje i trebao si mu staviti brnjicu. Niko tebe nije maltretirao vec su te oderali po dzepu. Postuj zemlju u koju dolazis pa ce i domacini postovati tebe. Splicani su raja a ti se praviš da si baja, bez potrebe. Milion ljudi prođe kroz Split, puca im ku*ac za tebe
Kokain loš, nikakav
Drzava, clanica EU, u kojoj cvijeta korupcija, cija policija umlacuje migrante, gdje se neoustashtvo javno i masovno manifestira (vidjeti pod docek nogometasa), koja ima proruskog predsjednika i koja ucestvuje u agresiji na BiH, je nasla provoditi drakonske kazne nad glumcem, u ovom slucaju turistom i jos ga enormno kazniti. Da je u pitanju neko od rijetkih Austrijanaca ili Njemaca da li bi ovo radili? Ne bi, naravno.
Ja sam govorio o selektivnoj i subjektivnoj primjeni zakona. Ciljano na Sergeja ubjedjen sam. A gdje si ti vidio tolike Njemce -ja sam svake godine 2-3 puta na moru u sezoni i vidim samo Slovake, Cehe i Poljake. Uglavnom sjede oko apartmana i samoposluga i piju pivo.
Četničkim opančar misli da se može ponašati kako hoće !
Srbima i psima (ćukama), ulaz zabranjen
Ljakse
Pa može u C.Goru na more i u Sarajevo na SFF iduće godine, šta ga briga. :-)
Na srpskoj vikipediji pise da je Sergej pravoslavni hriscanin.
Izreklamira se on za 550€. Đaba reklama po regiji.
peti clanak o njemu u dva dana
Ccc, primitivac. I sta misli, Grci ce da ga docekaju otvorenih ruku jer su pravoslavci?! Grcka je u EU, moze da je gleda samo na slikama kao i Bleiburg do kojeg ne bi imao priliku ni da dodje.