Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast!
Bravo majstore :)
Samo se pitam : od čega su i srce a i savjest tog takvog doktora i gdje su nestali njegova humanost i etika kad može staviti cijenu i na život djeteta ... ??? Nažalost moderna medicina više ne prizna ta dva pojma ... imaš da platiš ŽIVJEĆEŠ - nemaš novca UMIREŠ prepušten sam sebi !!!
ma ljudina prava
Bravo legendo hahaha.. kako je lik sje.bao voditeljku.
Bravo, upravo tako. Ma sve foleri, koriste ove stvari za samopromociju a narod zagriza li zagriza.
Bravo, upravo tako. Ma sve foleri, koriste ove stvari za samopromociju a narod zagriza li zagriza.
FACE daju da NIKO ne vidi....A PRED SVIMA DAJU SAMO SITNE DUŠE KOJE SE:..SUŠE HAHA feđa štukan može kupit prnje iz sarajeva, nek ne glumi ovdje više nek ide kod braće roma u srbiju
Ima li iko da kaze onom Fedji (cuj ime Fedja ccc) Stukanu da Muslimani ne postoje vec decenijama kako on to pise u svom polupismenom obracanju Sergeju. Koji je samo on mrzitelj svega sto je muslimansko to je za nepovjerovati. Jedne prilike mu se i zena pridruzila na njegovom FB profilu sa pozivom da se Sveta Knjiga spali, da bukvalno to. Neka ste vi blokirali komentare na tekst o njemu a ovamo ostavljate otvoreno da se blati vjera i sve drugo puno vaznije od nekog izpodprosjecnog glumca koji je i ovu priliku iskoristio da sebe izreklamira.
istinska velicina od covjeka. Bravo sergej najjaci si!!
Ovo samo mogu Mostarci.......Bravo Rodjeni http://www.youtube.com/watch?v=9_FgbNvo-04
gospodin za sva vremena
Bravo legendo,BRAVO!!! Svi po malo i jedan zivot je spasen...zivot koji je tek počeo da zivi..
SAD JOŠ VIŠE VOLIM I CJENIM CAR KRALJU ŠAHU
Svaka cast care, Ovi nam isprase mozak bar ovo sto jos imamo za razliku od vecine koja ga vise nema.
za taliba i ostale napaljene majmune. sergej je u srbiji uradio pravu stvar. tako bi isto trebao emir hadzihafizbegovic, dino merlin ili bilo ko da dodje na bh televiziju i podrzi akciju za skupljanje novca za nekog iz bosne kome je potrebno za lijecenje. to je poenta.
tako to radi gospoda sa ugledom!!!!!