Pjevač bio za volanom Audija Q5
26
Sergej Ćetković povrijeđen u sudaru više vozila
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Agent, sta si se upalio k\'o kutnjak :) za cetkovica a ocigledno i tebe jesam intelektualac a sistem poremecenih vrijednosti (a ne moja nesposobnost) su krivi sto pjevaci tipa jelene kareluse, dare bubamare i ostalih voze merdecese i time bivaju samodozivljeni kao bitni. vrlo im je bitan zanat, jako je bitno u zivotu iimat \"dobar\" vokal...a obzirom na njihovu publiku na ovim prostorima i ta ocjena vokala kao \"dobar\" je vrlo validna, nema sta :)
@Expert ne s.e.r.i, zarađuješ malo jer si nesposoban i samoprozvani intelektualac sa slinom u nosu. Sergej Ćetković nije nikakav safunjar već jedan od najboljih vokala Balkana i VELIKI ČOVJEK koji zaslužuje svaki cent koji ima. J.e.b.e.m li vam Sarajevo, vi valjate, sve ostalo je k.u.r.a.c....je, ali na vašem portalu i forumu, zato i jeste tu gdje jeste, što ne vidite dalje od vlastitog nosa.
Jel se bas ugruVo :D ? Samo znate kopirati.
Nedaj se maestro...
pjevaci safunjarskih pjesama voze Adudije i Mercedese dok intelektualci i radnici sastavljaju kraj s krajem...valjda pjevanje toliko doprinosi kvalitetu i boljitku zivota pa pjevaci bivaju na taj nacin adekvatno nagradjeni, *ebo nas radnike i nas doprinos i rad od 8 do 12 sati dnevno... :)
Evo hoće nešto da mi bude brineći....