Fanovi oduševljeni
133

Senidah promijenila imidž, odlučila se za odvažnu odjevnu kombinaciju

I. S.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Slovenska pjevačica crnogorskog porijekla Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, se na svom Instagram profilu pohvalila promjenom imidža.
Kosu je ofarbala u crvenu nijansu, a fotografisala se u odvažnoj odjevnoj kombinaciji: crnom grudnjaku i lateks hlačama. U komentarima je dobila veliki broj pohvala zbog svog izgleda, a neki od njih su: "Boja kosa je brutalno dobra", "Savršena si", "Prelijepa" i drugi. Inače, ova regionalna popularna pjevačica često gostuje u Bosni i Hercegovini, a posljednji put je bila tokom 27. Sarajevo Film Festivala, kada je u bašti hotela Evropa nastupila sa Dinom Merlinom. Njih dvoje su krajem protekle godine objavili pjesmu "Dođi".

Nedugo nakon toga je za Klix.ba izjavila kako joj je bila čast sarađivati s Merlinom.

"Merlina smatram posebnim umjetnikom i velikom inspiracijom. Odrastajući, često sam slušala njegove pjesme i zamišljala kako pjevam i nastupam s njim. Kad god bih putovala iz Ljubljane prema Crnoj Gori s mamom i sestrom, u autu je glasno svirala njegova muzika. Čak sam u nekoliko intervjua izjavila kako bih voljela sarađivati s njim, tako da me njegov poziv mnogo obradovao", kazala je.

Njeni obožavatelji se nadaju da je idući korak u njenoj karijeri objavljivanje drugog albuma. Prvi album "Bez tebe", koji je objavljen 2019. godine, sadržavao je 10 pjesama, među kojima je "Slađana". Ova pjesma joj je donijela gotovo momentalnu slavu na Balkanu, ali i šire.