Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po ovim kriterijima 90% srpske estrade ne bi moglo u susjedne zemlje.
Slažem se , oni imaju kriterije, ja da se pitam Aca Lucas nikad više nakon 9. januara i kreštanja u Bl , ne bi zapjevao u FBiH.
Krivi smo mi, to u Sarajevu sve treba zabraniti. Kao Priština što je uradila. Čuj, kažnjavaju ženu što je pokazala albanski znak rukama . Pa koji je trebala?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nas ministar Nesic treba biti protjeran iz Bosne.... po istom kriteriju
sta ces u Srbiji jebes Cetnike
Dodji Selma da zajedno tugujemo....
selma ako si imalo pametna organizuj nastup na kosovu. tu se srpski mup puta kao ja na madagaskaru
A nama Ceca u Bosnu ulazi hladno i to pjeva u lukavici ccc
e gledaj ko zbog cega zabranjuje hahahah e cirkuse.. pa kad bi zamjerali svi 3 prsta, nebi imali gdje izac iz drzave vise hahahah licemjerstvo uvijek prvo
Imaju oni svoje pevaljke dosta im
A ona njima kleknula, i eto joj sad. Kad hoces Srbima da se ulizujes, dobit ces i njihovu nagradu za to.
Auuuu pa kako smo došli od onog "kakvo tijelo Selma ima" do ovog tenka???
Ljuljaj ljuljaj
Nas narod je toliko glup i ogranicen, hjebo vas pjevaljka i njene vijesti!! Sta sad cemo se poubijati zato sto ona vise ne moze pjevat tamo... Boli me racku!! Nek zove te srpske prijatelje pa nek joj pomognu!!
Ovo su albansko- srpske stvari...mi se ne trebamo miješati-:)))))
Pokazat će ona i 3 prsta u Srbiji, nije problem za pare ništa
Ma zaboli te ...
Koliko ja znam, dvoglavi orao je i na srpskoj zastavi.
Opaliti isti tretman svima koji dignu tri prsta...
Pa ona je Albanka, šta je tu čudno, Bajrami nije Srpsko prezime
@oen a najjaci su srbi po tt sto su se nasli uvrijedjeni kad je to bilo, pa govore sto ne dize tri orsta kad pjeva u Srbiji. Ljudi ne kontaju da je zena Albanka izgelda i da nema sta dizat simbol drugog naroda. A kako im je to tesko palo I jos ova zabrana, tacno pokazuju kako su smijesni i zalosni cime se bace