Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan sam zbog ove vijesti. A bio sam u iščekivanju ovog velikog događaja, evo ima već par mjeseci. Sutra organiziram zabavu u čast Serene Gomez, Vikenda i Klix-a. Hvala vam puno još jednom svima.
haahhah
Zamisli da neki naucnici budu praceni od strane novinara gdje zive, sta rade, ko su im muzevi (zene). Zamisli da umjesto sto gledas fudbal gledas kako se naucnici takmice u necemu, a sve se prenosi preko TV-a. Ono dva tima se bore ko ce da dokaze nesta...Zamisli da ti isti naucnici ne mogu da odu nigdje a da ih ne slijede tabloidi i ne pisu o njihovom zivotu. Zamisli da je plata jednog naucnika milion dolara mjesecno, a da je glavna preokupacija djece kako da budu naucnici. Zamisli.
@Dopeman Meni bi bilo to zanimljivo da vidimo ko ti je otac :))))
Kad većina bude bila pametna, stručna i inteligentna, onda to možemo očekivati. Dok god postoji "target audience" ljudi koji su neobrazovani, glupi i kojima je smeće na TV-u, portalima i dr. interesantno neće biti napretka po tom pitanju. Zato nađeš sebi programe, portale i ostalo koji nude interesantan sadržaj i samo to gledaj.
Ako vas neka vijest ne zanima, ne morate je čitati. A još manje komentarisati. I ne znam šta je tu čudno kad su oboje jako popularni, logično da se o njima i piše. Ali našli su se odmah pljuvati, i širiti svoju bolesnu negativnu energiju i pomoću komentara. Kretenčine!
jeebe mi se za ovog The Vikenda.O njemu pisete,a nas THE PEDJA,izbacio novi HIT
javite nam obavezno i kad kupe The Weekendicu
vikendom idemo kod Vikenda na vikendicu ...
šta joj je oko očiju? Neka kuga?
Otvorila sam vijest samo zbog komentara ali top komentar je 👍
Pa napisite pravo ime lika, cuj weekendom, pa nije mu valjda to ime? Ccc
black baby ;)
Mama,bit u za vikend kod vikenda.
E jel, počela?Neka je više!
Kad ću se ja zaljubiti... :(
Kad prestaneš mrziti muškarce :D
@MarlboroGold kako znaš da ih mrzim 😁
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
DO KAD???!!!
Ne bi mi mrsko da proguglam kako se coj'k zove Abel Makkonen Tesfaye ... cuj Vikend pa novinar dragi da trebalo mi je 3 sec za tu informaciju.
A the Radnimdanom je sa roditeljima
Kako cemo izdrzati do sledece ovakve vijesti, prosto ne znam.