Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ti je prijateljstvo :)
@hazbinatorrrr Moguce je da ima i toga no meni je ljepse da vjerujem da je iz prijateljstva.
Mislim da ovoj drugoj pare nisu mogle biti motiv jer ih ima. Ja ih nemam puno ali nikad ne bih prodao bubreg samo bih ga poklonio nekom meni dragom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast
@IjiIjanzIatni92 vala bas.. dao bi joj neki meksikaner u po cijene.. al vise voli od jaranice uzet :D
@IjiIjanzIatni92 Covjek moze sasvim dobro funkcionirati i sa komadom "ispravnog" bubrega, medjutim ovdje se radi o tome da njoj izgleda ne funkcionise nijedan kako treba, tako da je trebala transplantirani. Inace daleko je to da je sad rijesila stvar. Sad treba cijeli zivot piti lijekove da joj tijelo ne odbaci strani bubreg, zagarantovano debljanje, ne moze bas sve raditi sto i prije, paziti sta jede i pije, ukratko, zivot joj nece biti isti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne sekiram se za nju...
Hebo slavu. Nek je zdravlja
Bolje da je snimila pornjavu, mislim za privlacenje paznje
Sada Selena ima dva, a drugarica jedan bugreg.
Magarce, ako joj je trebala transplatacija bubrega, to znaci da joj ne radi nijedan bubreg, jer sto se tice bubrega, ako radi jedan, dovoljan ga je komad da radi. Ovdje se ocigledno radi o tome da joj nije radio nijedan kako treba. Inace, to je daleko od gotovog, tijelo u vecini slucajeva prihvati transplantirani bubreg, pa ga odbije kasnije, pa onda opet mora na transplataciju. Jadna Selena, sad joj zivot nece bas biti lagan.
@Roin Je li bila na dijalizi? Nije. Znaci u pitanju je jedan bubreg.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ima se para ima se skim
Sto joj nije dao onaj njen vikendas
Na žalost kratak je životni vijek kod oboljelih osoba od Lupusa. Stanje kod mlađih se naročito pogoršava nakon 35-te godine. :(
@dragma jel ti studiras medicinu il si je zavrsio pa camis na birou brat
@cemusveovo u porodici sam imao oboljelu koja je preminula od srčanog udara (27 godina) kao posljedice Lupusa. Srčani udar je najčešći uzrok smrti kod ove bolesti. Zadovoljan?
sve te pare I satro nije mogla kupit bubreg.....iz daleke azije mogli su joj vojnici otimat bar jedan bubreg
zasto ici u aziju kad je kosovo blize
Kako slatka holivudska stori. Baš best prijateljica pogodan donor. Baš tajno bila operejšn pa sada kao fotkice veri emošnal, pa gostovanja u TV šous, pa motivacijski spišes, pa uskoro i buk "kako mi je frendica spasila lajg" ... a tamo neka pobresita Maria Guadalupe iz Mehiko hoda sa 2000 dolara više u džepu i sa rupom u leđima.
nemoj da sereš
od promahe :) p.s. srbovi su zamijenili h sa j, pa kazu promaja.
ptica je prnula sa grane
Zar nije cula za Srbe s Kosova 🤔
E ovo je prijateljstvo. Pravo da kažem, ja to nikom od svojih prijatelja ne bi uradio. Porodici da.
Za to sto tvoji prijatelji nemaju kinte a Selena fala bogu ima dubok dzep pa joj prijateljica"poklonila" bubreg
to je sve sto se kupa gola
hoce ona kratke majice nosat
rekla bi jedna nena iz moje ulice "Bog te nesmeo obuci se ozebst ce ti bubrezi"