Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nepotrebno vulgarno. zena je prelijepa i prezgodna i u nekoj elegantnoj haljini bi izgledala kao prekrasna dama, a ne ovako kao jeftina drolja.
ma jasno kao dan... tipicno ponasanje zene nakon raskida kada pati... izgubi i mjeru i granicu, ocajno pokusavajuci privuci paznju neprezeljenog... mislim da bi daleko upecatljiviji dojam ostavila nekom odmjerenom sexy haljinom. a izmedju sexy i droljastog je nekad centimentar, a nekad bogami i cijela haljina, kako nam ona pokaza...
...kažu da nije trik u tome šta se nosi, nego kako se nosi...
PRIKAŽI ODGOVORE (33)
Pa i ne napravila pomutnju dosla gola...i moja kona sabaheta bi napravila da se vak' pojavi.
Kako nece bit veliki interes fotografa, zena je skoro gola, sta joj je ovo trebalo??
Ovaj nacin skretanja paznje na sebe nije joj bio potreban. Sta je previse, previse je.
Šta će ona tu ?
Krenula u ribolov i uhvatice sarana golaca XD
Što joj je ovo trebalo? Prelijepa i prezgodna, ali da pokaže ovoliki neukus... To joj stvarno nije trebalo. Znam da ovo nije mjesto gdje bi se trebao citirati jedan Ivo Andrić, ali jednostavno ne mogu odoljeti... "Ukusno skrojenim i vješto upotrijebljenim naborima svoje haljine žena je osvojila više muških srca nego svojom razgolićenošću i svojim slobodnim ponašanjem.To često zaboravljaju i žene same i njihovi krojači." ;)
Andric se uvijek i svuda moze citirati :))) super si se toga sjetila, svaka cast ;)
To je to...zhena ko zhena samo da prosheta svoju guzicu i da pokazhe tijelo...zhena je samo za sex koliko god htjele biti neshto drugo nemogu jer stvorene su samo a jedno.
...VOLIM TE :-d
Kasnije će u toj mreži loviti ribu??:))
Ja koliko vidim, već je ulovljena ;-))))))))))))
pustena s lanca
...šućur allahu, pa i ne napravila :)
...ja bi joj dijete napravio odmah namah sad iz stopa :-D