Eva Longoria
0
"Seksam se samo vikendom"
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Laze! Vikendom je u bolnici radi plasticnih operacija!
vidjela vi kuja šta je ker... kad bi joj ga bosanski tornjak halakno
@G vidi stvarno!!!
Sta drugo ocekivati od BOSNCA sramota .. \'\"nedzad 22.11.2009. u 18:25 kurava\'\'\'
\"Eva Longoria otkrila je da ljubav SA SVOJIM MUZEM Tonyjem Parkerom vodi samo vikendom zbog brojnih obaveza tokom sedmice\". Procitajte ponovo tekst, nije cura reklad da se seksa samo vikendom, vec se samo sa muzem vikendom odradjuje. Ostalim danima ko stigne valjda. Sa-x nemojte izvlaciti iz konteksta zakljucke.
kurava
samo u svoje imE
Ovo ona govori samo u svoje ima. Samo da se zna!
znači sad se negdje kara, nedjelja je... vrišti mala neš do slijedećeg vikenda
a eto ti je ne bi ? kakva lazzzz by ljakse
raskovo bi je ko šupu
Koga briga kad se ovaj patuljak seksa? Sad će kiša komentara: \"kako bi joj ga ja...\", \"šta bi joj ja sve radio...\", \"jes\' dobra ova p...\" i sl. Hrpa napaljenih tinejdžera. :D Manje pornjave djeco, manje pornjave.
Ne zeglembereci je dovoljno jer sigurno ima jos zena u njegovom zivotu jadna Eva dao bi joj lizalicu da se igra malo
Slabo te Parker odradjuje, trazila bi ti cesce da je dobar.