Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
seriju sam gledao zbog Samanthe
manta, manta sve mi se Samanta
Jessica Parker mi nikad nije bila špic treba kao što je pokušavaju prodati
isto ko I hana ona
Zene su pomuskavaju, tj. dobijaju muske osobine, a muskarci zenske. Freud je to sve izmislio sa svojim sexualnim teroijama i bio je vodeci ideolog cionista. Njegove teorije se sad izvrsavaju u praksi.
vijest dana !
meni je najinteresantnije kada te djevojke svaki dan idu u najluksuznije restorane piju sampanjac jedu skampe i jastoge , zive na Manhatnu u stanovima od 300 kvadrata , otvaraju kutije iz kojih izvlace sesire , haljine , talijanske cipele francuske parfeme , svicarske satove , ogrlice ...a nijedna od njih ne ide na posao. od kuce nesto piskaraju na lap topu forumaju na klixu a milioni padaju sa neba kao kisa ...
navodno emancipiraju zenu kroz seriju a zapravo od zene prave drolju i jeftinu potrosnu robu, paloma za jednu upotrebu.
Divna jedna vest. Onako, poučna, interesantna, drži čitaoca na rubu nerava. Divna :)
MILF
Samantha je najbolja u seriji, zena otkida...a ova Carrie mi lici na neku seljanku iz Hadzica ili iz Hrasnice haha
HEEE STO ME ZABOLI KURAZ, HOOJ
Lajk ko bi joj ga pristavio 😊
sto da ne... zaljubim se 5 6 puta u roku od 3 minuta
Volio sam da gledam ovu seriju, mislim da je poprilicno dobra, dok su filmovi bzvz vala