Nepromišljen potez glumca
3
Sean Penn sipao gorivo s cigaretom u ustima
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eksplodirat ce od NE pripaljene cigarete.
benzin može zapaliti samo otvoren plamen, glupaci
Ajde pogledajte donji lijevi ugao slike ovu cijev, pa onda cigaru, da se primjetiti da je photoshop po bijeloj boji !!! :)
Pa covjek je mogao zvakati zvaku i onda da neki imbecil napise kako je sipao gorivo sa (neupaljenom) zvakom u ustima. Jah gluposti.
I ja sam pravio jedom kolače u gaćama
Najgluplji clanak u istoriji sax-kix-a. Svaka cast majstori, dokazali ste koji ste kremmbili (mislim i na autora clanka i na onog ko ga je nakon prevoda objavio).
Nepripaljena(pridjev, opis cigarete) se piše skupa ! Da je glagol , pisalo bi odvojeno NE pripaliti !
Bas je cool! Al bi bilo jos bolje da je sipao cigarete sa benzinom u ustima.
Meni se čini da uopće nije upaljena -.-\'
da on ovo radi sa upaljenom cigaretom vazila bi ona:\"nema vise sen pen\",ali posto covjek samo drzi cigaretu u ustima ne vidim u cemu je problem.
hehehe novinar se javio znaci:)) aj na pumpu napiši koji članak:)))
je l to tebi ku.ra.c u ruci pa ne mozes da pise dobro???
hahahahhaa e pa za ovo treba napraviti zakon da se ne moze svasta pisati!!
očito da je novinar pisao ovaj članka sa kur... u ustima:))))
jao poteza,jao vijesti....to je isto ko da si snimio kod nas na benzinskoj lika kako sa \"ugasenom\" cigarom sipa gorivo....sad mi samo pojasnite,kakva je to novina,kako to spada u novosti,u vijesti... ....stvarno prenosite gluposti ljudi,daj malo se organizujte,sredite kilx,dovedite \"pismene\" ljude koji znaju pisat clanak bez greske,il barem koji procitaju clanak prije izdavanja da vide imal kakvih gluposti i gramatickih gresaka....
Ne se*ite... Primite nove ljude da pisu clanke, ovi dosad neznaju ocigledno
pa sta? ja ne vidim da je zapaljena