Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dadilje dohakaše svim brakovima iz šoubiza...
Tako ti je to, sve imao nije mu bilo dovoljno.... Ali nikad covjek ne moze znati sta je izmedju dvoje ljudi..ili troje ..ko zna???? A ta posluga, das im hljeb oni ti se u krevet uvuku..neskolovane alapace..
ona dobra ko dobar dan, puna ko brod, a on papak neku dadilju puca koja satnice zaradjuje..bolje bi mu bilo da ga je u zemlju stavio i ceko zemljotres..konju!
Eto nemam drugog posla nego da se bakcem sa ovo dvoje ebi vjetrova.
Dojadi svaka, uvijek je slatko promijeniti...
Ljepotica i zvijer! Žene stvarno znaju biti zaslijepljene pod izgovorom da vole. .ebeš to, treba s ovim leći u krevet!
neka neka
hajdi je cesto videna u zoloskom vrtu, jako su je zanimali drugi m..
Kakvog muskog otpada i mentalnih disfunkcija ima, moja ti, sve je moguce. Pa da nasrne i na babu. Cudni su ti muskarci. Jedan je pored ekstra super zene, zvaljio dlakavu prasicu, brkatu, nos-surla, zadah iz usta na km, a da ne pricam o profilu na planu psihe i odgoja. Sta ces! Bolesno. Poz.
a jel dadilja bas morala biti zgodna mlada i pozeljna? ja da moram uzeti dadilju bila bi gabor iznad 50 godina , pozeljni brkovi ,zadah iz usta i salo! pa bi vidili kako bi \"varao\" ...
Idiota majko mila, imati ovakvu zenu i varati ju... Dumbass...
FUCK THAT WHITE BITCH
Mogu misliti kakva je dobra dadilja kada je onakvu Klum varao... Mislim..nemoguće da je i blizu...
Zena mi je manekenka, ali mi nekad dodje i najvecem odronu bi ga zabio, takvi smo ti muskarci...pokazi mi najjacu trebu na svijetu ja cu ti pokazat frajera kojem je ona dosadila. Rupe su to.
Stvarno mozras biti idiot da varas ovakvu zenu!
Kakav glupan moras bit da varas takvu zenu i kako dobra mora bit dadilja pa da prokockas Heidi Klum???
muskarci su nezahvalna gamd