Oprah Winfrey
0
Sarah Palin me odbila
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smiri se lezbaco. Tvoje frustracije dolaze zbog nedostatka kvalitetnog straight sexa. Tako je to kada je promijenjen mehanizam seksualnog zadovoljavanja. Ljudi budite ispravni da ne bi bili kao ona. FRUSTRIRANA KUCKA>
@ Choban Chobane, drzi se svojih ovaca!
SERES isto kao ovi koji filuju bosnjacke (BH i sire) Muslimane istinocidom doktrinom - da prije Osmanlija - Bosna nije ni postojala.
@nadimak, jebao te bush sa svojom DEMONkracijom u tu primitivizmom i rasizmom nafilovanu tikvu.
a sta je oprah nego rasista rasizam se gleda samo s jedne strane kad je uperen od strane bjelaca prema crncima obrnuto nista
palin primitivno rasisticko govno - tipican americki brend - spolja glanc u glavi sranc.
Nije losa ova Sara za zguzit!
milf hunter
jel to u americkom ustavu pise da je odbijanje intervjua sa Oprah kaznjivo??
oprah, ne daj se
obje kurve
AJMO SARA TRI PRSTA HEIL HEIL HEIL
to bi ti trebala biti cast - za razliku od nje ti si svjetskih razmjera obrazovana dama i humanista planetarnih razmjera - otvorenoga uma i sca, siroko otvorenih vidika. Oprah je NEKO. Palin je - niko.