Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako divan ležaj !
hamurabi 04.07.2009. u 01:13 on je k...c od muslimana, pisham se na njegov islam.. molio bih sve one koji se smatraju muslimanima da mi ne se.ru ovdje sta je islam, jer sam odlicno upucen da ono sto se radi u vezi s MJ nije ni blizu.. f.u.ck.. E jesi ti musliman,kakav ti je to riječnik,po riječniku bi se prije reklo da si običan uličar.
musliman heheheh pa nema gluposti i lazi u koju nas Bosnjao nece povjerovati hahahah mosh zamislit djekson sjedi kuci izucava kuran nakon sto se usprica generalnom anestezijom heheheh jel se osunetio?
Ovo je uzas,covjek musliman a kako ce ga ovi glupaci sahraniti,jos ce mu na sahranu dovesti cirkus,e jadna li je ta njegova porodica...uzas.A kovceg od zlata,da i ne komentarisem...!!!!!!!
spe\'takl.
Erm, nešto čisto sumnjam da je on sam birao sanduk u kojem će biti pokopan, tako da ne kontam to naprđivanje, zaista. To što drugi prave lakrdiju od njegove sahrane je greška tih drugih ljudi, ne njegova. Majko mila, nekad zaista mislim da sam okružena idiotima.
bolje da su dali za pomoc djeci Afrike...
on je k...c od muslimana, pisham se na njegov islam.. molio bih sve one koji se smatraju muslimanima da mi ne se.ru ovdje sta je islam, jer sam odlicno upucen da ono sto se radi u vezi s MJ nije ni blizu.. f.u.ck..
... eto vidis... kad je Michael za djecu Sarajeva slao pomoc - sad se vec i zaboravili... ode jos jedna legenda...tuzno.
http://www.youtube.com/watch?v=wVmBa7SVPrM
ja muslimana i g... cuj sanduk? pa zar nije tabut?
A bolje da su ga sahranili u Porsheu pa da moze i da se voza na onom svijetu...
ovo nije nista. bogati cigani se sahranjuju u bukavlno podzemne kuce sa kraljevskim krevetom, plazma tv-ima, telefonom, barom i friziderom punim pica....
Pre.se.ra.va.nje! Preselio je tamo, i nema price. Nije najskuplji sanduk! Bilo je i bogatijih, ali dzaba.. Svi mi dodjemo na isto..
A gdje mu dodje to groblje da navratim poslije sahrane... Sta ce biti s kucom? Laki je malo nervozan...