Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako bi joj Avdija centriro,a Tincic ja doceko volejem!A Pape gledo na kaseti!
Ma i nju bi sto da nebi
mahmutovac jelde
kakve veze ima, svi mi imamo faze da malo poludimo i promjenimo pol. nista strasno, cheers
dobro nesreco
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Brate ja bi se ubio, kad skontas sta si sve sa "njom" radio..
otkineš kitu, nakrkaš se ženskim hormonima, ugradiš sise i nisi više ferid, sad si ferida. i to je normalno? smiješ čovjeku reći da je šizofreničar, al ovome ponosnom članu LGBT zajednice, ne smiješ reći da je izopačen?
Seres da se zoves Ferid ????????????
ferid mehmeda mujkić.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cuj samoprozvana djevojka Phelpsa. Evo i ja sam samoprozvani momak Megan Fox.
Lažeš! Udata žena,ima djecu. Možeš jedino biti samoprozvani ljubavnik. Elem,ako nisu mogli do sada otkriti da li se Phelps dopingovao ovo je krunski dokaz. Jer,ako je burgijao ovu krasoticu,moraju se dovesti u sumnju njegove intelektualne sposobnosti.
Niko vise nije siguran.
Ako joj se svidja moze biti i majmun sto se mene tice. Samo vecih grudi kod ljudi koji su promjenili spol nisam vidjela, sta je je, po figuri se ne bi reklo da je promjenila spol.
pa kad se izoperisao, ali lice ne vara, bas grubo lice ima
Istina Lelo, samo vidi joj ruke i ramena, znas da oni zadrze vecinom malo sira ramena, tu ne pomaze ni jedna operacija.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)