Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima ih 0.5 % od ukupnog stanovnistva ali su preovladali u svim sferama zivota...muzika,Film,politika...Sto li to? Cemu propagiranje istospolnih veza? Da bi se manje radjalo i smanjio broj stanovnistva? Ko to zeli? Bog ne..
Mislite da ste smijesni i zelite se ironijom uzdici iznad necega o cemu ocigledno nemate pojma. Ili ste obicne ..dercine sto rece neko.
Nista protiv homo ili lesb, neki se tako rode voljom njihove duse, drugi postanu zbog ogromne kolicine hormona u hrani koju jedemo. Ali nije normalno da se to namece kao nesto moderno i nesto na sta se treba ugledati. Da djeca misle " ako sam to" bicu popularan i mocan i svi ce mi se divit!
On je iz reda ostalih
U prevodu '' Volim da ga primam i da ga dajem zenama i muskarcima''
U biti je obicna pede rcina, a on nek se definise kako hoce
Nije on gay, on je obična pederčina.
treba se on malo preispitat
Znači još uvijek se traži...
Ebo vam on matee
pederska posla
ne zanima me sta ti mislis.........ali tvoja pjesma https://www.youtube.com/watch?v=pB-5XG-DbAA prelijepa :)
To se na srpskom kaze pederi.
@mrzimcetnike123 kada si vec nepismen onda cu ti prevesti homoseksualac! a ako to ne razumijes onda onaj koji gura tamo gdje ne treba valjda ces to razumjeti
Poremećena ličnost, eto šta je.
@SarahH ali ima prelijepe pjesme......
@bavarskidekolte nisam slušala ali ti vjerujem, mahom takvi imaju najljepše glasove 🙂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rokni se da nam ne trosis zrak bez potrebe.
@Tito43210 a ko ce nam onda pjevati tako lijepo ?