Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crna noc sporta. Dno dna. A i sam sam nasjeo i gledao.
Kao da bi Floyd dopustio da boks dozivi poraz. Nema sanse. Medjutim, realno bi ga mcgregor pojeo da nije samo boks u pitanju.
Na isti nacin se bore Bakir i Dodik. Trenutno je 1124. runda a narod bleji i placa.
Eee da je Zijo Poljo u formi...
Ma možete palamuditi do sutra. Ko da svako od vas, da možete, ne bi uzeo 1.000 KM guzovače, a da ne pričam o milionima.
sve dogovoreno ..mali show kao bakir I dodik
Sto je najgore svi se lozimo oko toga ko je bolji i sta bi bilo da baba ima muda.... Ali sve je ovo obicna americka show tipa wrestling. Ova kategorija u boxu je ionako dosadna. Od prethodnih 49 borbi sam samo jednu upratio i evo sad da urade 50-0 haj nadji protivnika. Koga drugo nego instagram i fejsbuk kralja mcgregora. Jos ona gluma prije meča pa sam se cudim sto mi nisu mozdane celije odumrle. Nazalost sam i ja naletio na ovaj cirkus radi dosade i znatizelje.
U jednome momentu sa pomislio da ce Floyd da ga pusti 12 rundi ne bi li bio re-match i gladni uzeli jos ponovo ovoliko para...a mcg za zivota u ufc-u ne bi uzeo sto me veceras za pola sata sparinga may-u uzeo para...
Ako ću gledati namještene gluposti onda su kečeri puno interesantniji!