Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...gospodin.
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla. Shvatio sam valjda, vise nije moja, pijan hrdjavim ekserom ja rasporih noja... REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzela,aaaa sve mi uzela..
...iniesta, za sada moja malenkost i prateća kopija :))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uvijek gospodin bio
Jest, znam ga kad smo klikera igrali...
Ranit cu se, nekad su ovakve face pederima zvali !!!
Eee nisu muškarci ono što su nekad bili. :P I onda se ljudi pitaju što sam ja još slobodna? pa kad nema pravih muškaraca, daj budi muško, dođi i ukradi moje srce... hahaha
Samo kazi gdje i kad andjele tebe trazim :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čovjek sebe, najbolje poznaje ;-)
pa i nije neki frajer aman zaman
djevojke nase s klixa evo clanka za vas....
bolji boran aga haha
Daleko je on od najzgodnijeg covjeka...DAAAAALEKO!!!
Ovo se zove PRISEBNOST u datom momentu. To malo ko posjeduje. Ne bih da ikoga potcjenjujem , ali ako neko kaze da je Soraja "" starleta"" ja se odmah pitam, nije li to druga rijec za ( Khurava ). Ako neko recimo, kaze ili provali da je i Ava Karabatic , takodje "" Hrvatska Starletica "" pomislim, Boze dragi od kad umno poremeceni imaju pristup javnosti. Zaradjuju jer su samoproglasene i na stelu im je dodijeljena titula " Starleta " koju su one i nogama i rukama prihvatile vrteci ocima kao omadjijane. Bravo Starling.
dizelaš
Kakvu je samo zrtvu ucinio.
HAHAHAHAHAHHAAHH