Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neznamo cijenit dobre ljude nego tek kad odu mi ih zalimo:( Bash mi nedostaje:(
heh joj stvarno, od svih slika gdje je lijep kao slika oni vazda stave neke naopake.. jos ne mogu da vjerujem da ga vise nema. toliko dobra i talentovana osoba nece se vise roditi.
jeste li mogli malo ljepsu sliku izabrat za ovaj clanak? stvarno nema smisla, mediji samo najgore slike od Jackson-a stavljaju!!!!
ej ko hoće kupiti moju rukavicu 350.000 dolara Nije bila skupa ali sam je ja nosio pa poskupila inače sam je kupio zza 2 km
jooj, najbolje kostime je imo za BAD tour... sve u rock stilu s puno remena i kože...kad ce ponudit one zlatne hlače koje je nosio na HIStory tour...mrak su! blago ovom kinezu, dobra mu je investicija! nije šala, motown 25-rukavica je epic...iako mislim da se mogla prodat i za $1000 000.
Cuvam jos Majklov kondom iz 1984. godine. Za koliko ga mogu prodati?