Tvrdnje bivše djevojke
0

"Ronaldovog sina je rodila studentica iz Londona"

Sarajevo-x.com
Cristiano Ronaldo Junior
Cristiano Ronaldo Junior
Bivša djevojka portugalskog fudbalera Cristiana Ronalda (25) izjavila je da vjeruje kako je njegovog sina rodila britanska tinejdžerka koja trenutno živi u Sjedinjenim Američkim Državama.

U intervjuu za špansku televiziju Nereida Gallardo (27) je otkrila da je malenog Ronalda rodila 19-godišnja studentica iz Londona, te da ju je ta djevojka kontaktirala putem Fecebooka i rekla da je trudna sa igračem "Real Madrida" nekoliko mjeseci prije nego je on objavio da je postao otac.

Manekenka, koja se sa bivšim igračem "Manchester Uniteda" tokom 2008. godine zabavljala osam mjeseci, nije odala ime tajnovite djevojke.

"Ne mogu sa stopostotnom sigurnošću reći da je to što mi je rekla zaista istina, ali istina je da me ona kontaktirala nekoliko mjeseci prije nego što je javnost saznala da je Cristiano otac", rekla je manekenka.

Nereida Gallardo
Nereida Gallardo
Tinejdžerka je navodno potpisala ugovor u kojem se obavezuje da nikada neće otkriti svoj identitet.

Gallardo kaže da je ne bi iznenadilo kad bi njen bivši dobio dijete nakon avanture za jednu noć jer, kako je otkrila, Cristiano "ne voli koristiti kondome". Osim toga Nereida smatra i da on nije spreman na dijete i da nema vremena brinuti se za njega.

Glasnogovornica fudbalera odbila je komentarisati sve ove navode. Dječak Cristiano Ronaldo Junior rođen je 17. juna u SAD-u.