Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njeno tijelo, njen izbor. Ne znam sto se uopce ljudi uzrujavaju, skodi sebi, ne njima. Od komentara tipa "prestani misliti samo na sebe, sad si majka" mi se povraca. Kod pojedinaca je ocito smrtni grijeh ako majka misli i na sebe. Pojedini ocito misle da bi sve potrebe i zelje jedne zene trebale nestati cim rodi. Normalno da roditelji sve podrede bebi, al to ne znaci da ne mogu i na sebe misliti.
hahah joj kad cujem ovu rijec ''fanove'' , sta je to ona da ima fanove sunce ti poljubim osim sto je kara jedan od najboljih fudbalera na svijetu
Jel mu prava djevojka ili surogat?
who cares anyway !!!
dobra mu zena