Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel...iso kod Dzeke na shishu...;-)
Ne znam zbog cega su trebali biti razocarani jer i taj covjek treba da ima pravo na privatnost i sopstveni odmor i uzivanje. Sto se djece ti ce pokazao je do sad mnogo puta svoju toplinu i naklonost svoje veliko 💖 prema djeci diljem svijeta.
Nekad mi bude žao tih poznatih ljudi. Ne mogu zamisliti kako je to odvratno kad ne možeš popiti kafu a da neko ne zuri u tebe.
Nisam ni ja njega gledao....jaka mudha, Ronaldo....za sebe je zvijezda, za mene samo fudbaler. Covjek ko i svi..... ide frajer na veceru i to je to. Paparazzi i novinari bi najradije da mu i u pakas zavire da vide sta ima...U moje vrijeme odes kod Zelje na cevape i sjedis kraj Skije, Bukala, Bajevica i Dzajica i jedes cevape....nikaka vijest, prohodas do Petice a tamo Pape, Sljivo i Hadzija...i opet nista...vozdra i vozdra...za 10 godina nece ga se ni sjecati neki novi klinci
Poslije večere Ronaldo kakio u restoranu.
Sjeo čovjek da večera. Ko još voli da ga neko cima dok jede?
eto neka ga i dalje prate i trce za njim
cuj obozavatelje ko da je on Bog (Boze oprosti)!
Poslije Luke Modrića jedan od najboljih igrača prošle godine - zvanično.
A i ova danasnja djeca..sve mora biti po njihovom. Kuci, piskit i spavat. Nema covjek mira ni na godisnjem
Ne možeš biti popularan a da te niko nezna. Jesu ove "zvijezde" pakšu, na osnovu fanova stekne slavu a kad iste vidiš na ulici praviš se bolji od njega. Nebi mu ruka otpala da mahne djeci.
A evo kazu da je po povratku u hotel i kakio, nesto mu skoljke nisu legle. Neki se kunu da je bilo zuto i dobro mehko.
Hebeš ovaj život kad te četvorica neđeda okružuju ,a ti nikoga ne vidiš .
Pa sta je trebao, ostaviti veceru i slikati se dva sata.
Otišo si djecu gledo nisi.
Sljedeća vijest, "Ronaldo obavio veliku nuždu, a ispred vrata osiguranje odbijalo obožavatelje koji su htjeli uzeti po uzorak".