Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na osnovu ranijih njegovih scena, pretpostavljam da je to uradio namjerno da skrene na sebe pažnju kako njega CURE ganjaju, mislim obrisati mail i proslijediti svim prijateljima baš je to slično (sarkazam)
Hahaha... kakva glupost... kad kliknes forward valjda trebas ubaciti mail adrese na koje zelis da proslijedis... ono \"slucajno\" fulio... koga ovaj cigan pravi glupim -_-
Moraš biti dobro glup da umjesto \"Delete\" pritisnes \"Forward\", pa još i \"To all\" ... baš dobro glup moraš biti, pored toga što moraš biti i lažno lijep LEO MESSI !!!!!!!!!!!!!
Stani malo, da bi fwd e-mail na TOLIKO kontakata, morao je prvo unijeti E-mail adrese pa onda tek \"promašiti\" klik :D sa delete na forward. Odavno nisam čuo gluplji izgovor, ovo je nešto na nivou 7-godišnjaka kojeg je mama uhvatila kako gleda pornjavu na netu :D
Kakva laz...kad pritisnes \"Proslijedi\" moras upisati i kontakte kojim zelis prosljediti,je li i to \"SLUCAJNO\" upisao mailove svih kontakata ?? Ma daj ba.....ojha !
zamijenio ga Dzeko pa sada trazi vecu popularnost :D
Kakav glup članak, čime se ljudi zamaraju :)
Papak!
ne samo da je cigan vec je i p/edercina
izvinjavam se moja greska nisam procitao do kraja ahhahah, ipak sam ja napisao glupost :) ahahahha
da i usput WY ja ne vidim da je \"Wellcome to the beautiful country of Bosnia and Herzegovina\" zadnje slovo je a tako da tvoja fora propada WA prvo i pocetno slovo a ne WY. dok je Wendy WY kontas ba ..
Začuđen upita crnju? :D Otkad je Džeko crnjo? Ako već hoćeš da ispadneš pametan, prilikom kopiranja prepravi sve što treba prepraviti :)
samo pokusaji da skrene paznju sa svojih gay sklonosti, ali kad tad ce sve isplivati ko i ricky martin, george michael i slicni, ronaldo je derpe i tacka.
Sta je to E-Mail ?
@samuraj Od sad pa nadalje i ubuduće, pratiću svaki tvoj pokret. Gdje god da ideš i bilo šta da radiš, znaj samo jedno, nećeš biti sam. Ima da nadgledam i zapisujem svaku grešku, dok ne dođemo do one koja je u rangu ove, gore navednog lika. From this day i\'ll be your shadow! Be afraid! Be very afraid!
I ja sam primio slike na mail, P.i.p.ova mama je super milfaca :D
a što ove zaručnice BOGATAŠA lahko opraštaju majko moja... a našem Muji, Dragi i Milošu ma neće da oprosti ni što nije mogao na kafu većeras izaci-je,.biga plata mu 700 KM- preko štele dobio posao dobar režije 500 KM ostane 200 :-D