Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa retardirana stoko , hajde sto glupi tabloidi tamo hoce da imaju dobar tiraz tako sto ce popljuvati bilo koga bez obzira na situaciju vec sto vi SARAJEVO-X koji NISTE TABLOID ,pisete ovakve lazi. COVJEK JE BOLESTAN , poremecen rad stitne zlijezde ( hormonalni poremecaj) mozde djelovati tako sto se naglo smrsa ili naglo udeblja . sami ste objavili clanak kada je plakao na presici govorivsi da ga svi tabloidi prozivaju zbog pretilosti a on je rekao da mu je to zbog bolesti. strasno ste neprofesionalni .
ima ovaj stomak svoju funkciju.. kad mu kakva pusi, da joj pravi hlad :D
kad sirotinja dodje do para
sarajevo-xx jeee smmeeccccee
S A - X JE S M E C E
Lik ima hipotireozu koja je uzrok debljanja. Usporen je metabolizam. Al\' haj sve, neka i stomaka. Je.bo majstora kojem kisne alat!
JESTE G.L.U.PI , PROBLEMI SA STITNOM ZLIJEZDOM SE MANIFESTUJU I KROZ PROBLEM SA TEŽINOM , lakše je bil.m.ezu ke.nja.ti po najboljem igraču na svijetu nego biti odgovoran za 2 rečenice u članku. www.google.com
Boli ga K kad G za Dž
evo negativnog komentara J E BE M TI MA TE R U P I C K U !!! stas sad ?
Ama ljudi šta vam je znam ja ovu Lolu, buba se ko velika! Jest da mai 90kg al brate šlajfanje samo tako. Stipu pa kravu! Nema srednju završenu, al babukica kupio komp da bude u trendu! Do juče na darivi cvaje zarađivala! Smješno!
DA VIDIM JOS JEDAN NEGATIVAN KOMENTAR!! pi c c ke !!
To Srbine!
Trbusnjaci ti ne trebaju kad si izmislio svaku fintu modernog fudbala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
djece mi sta mu uradi slava haha
covijek ima bolest, samo glupi mediji to ne shvataju !
Ja sam jos deblji pa ni na vidiku da zigum ko ovu na zadnjoj slici... sta sam bogu skrivio pa me osudi na desnicu...
mora da je bio u sarajevu u mcd