Sad će mu zavidjeti i na Irini
0
Ronaldo se ženi idućeg ljeta
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NADAM SE DAJE OVO ZADNJA VIJEST OVE GODINE O RONALDU
Svršavam!
zaboravio je rec-i glup.........-hahaha
Madeira nije grad nego portugalsko ostrvo!!! Sarjevo-x= geografija o bodova
Jos samo da izjavi da je i pametan, i ode sve u p.m.
LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! LEO MESSI!!!! JE CAR!!!!!
HOMOS SE ZENI
goste na svadbi ce zabavljati sejo kalac i milos bojanic
vidis pape, on je to upravo sad i najavio DA SE MOZE PRICAT O NJEMU DO SLJEDECEG LJETA, pa dajte momak samo suta loptu nije izmislio lijek protiv raka. Stvarno ne razumijem ovaj svijet...
Irina je lijepa djevojka, al nije mi sad nesto aman, pa nema tava mesa od nje, nekakva tanka, mrsava, nigdje boka, nigdje obline. Samo jednom prodjite od vjecne vatre do sebilja i kladim se da cete vidjeti barem 50 boljih djevojaka. Nek je njima sretno al sto mediji mogu nesto dici na nivo to niko ne moze, isto kao i onu Kim Kardashian, ona isto nije zgodna iako je lijepa. Ona je susta suprotnost ovo Irini, guzica joj gepek od yuge
A ko mu je slagao da je lijep??
Nataknem mu Irinu, pa mu je dobro pronosam, k\'o viljuškar paletu.
Ma mozemo mi tisra i mrzit ga,al cinjenica je da on UZIVA u zivoti i da ga libo racq,dok mi svaki dan sastavljamo kraj s krajem i furamo se da smo mi sve naj,naj,naj... A ustvari smo kompleksashi!
dream on ........vidis da su se nakacili na Ronalda k\'o prikolica na traktor!
Sad ću mu moći i staru da krehnem, do sad je samo djevojka plaćala
Klasicna pedercina
hehehhehehe, cuj prelijep?? pravi seljacina iz butmira... fuj ne bih ni biciklo na njega naslonila