Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne mogu da vjerujem da je bio sa ovim tranvestitom
Prvo ovo nije transvestit,a drugo radije bih taslačio kozu nego onu vješalicu irinu
@loseless Pa upravo tako Taslačio sam TEBE HA HA :)
A gdjeces Irinu varat, zenska i po?
ccc sta ovi fudbaleri rade
zalila se rajka-radodajka :D
http://vimeo.com/60052125
:D Udubio je Ronaldo :) nakon ovog imat ce jos i vecu prdaru :D
A eto Irina se ne karindja gdje stigne...stalno se dokazuje kako zene vise varaju od muskaraca, a umislile su sve da je to OK, ali zato nemoj slucajno da momak nju prevari...i ove nase lokalne binde su to sebi umislile tako...
ama reci nam koli mu je? cure interesuje zbog fantaziranja a muške da se mogu uspoređivati
Eto sta je rekao Ronaldo na sve to : I was informed that “The Sun” newspaper, faithful to its editorial line, will publish an article where is given voice to a so called Andressa, someone seeking the limelight on my account. And I wonder why this happens one day before a very important game for my team… Deeply outraged by a situation intended, in vain, to afect my personal life, I just want to clarify that I was in fact at the Hotel Villa Magna on April 22nd giving an interview to Manu Sainz, something the reporter himself is able to corroborate. Everything else is pure fiction and forgery.
de ti nama to prevedi!? :P
"culeparasiempre" Ako ne znas, eno ti google translate pa prevodi sebi...
hahaha... kad se objave te slike zvanicno na kojima je Irina ljuta onda mozemo nesto rec.. i dok sam Ronaldo ne kaze nesto.. Sta, povjerovali bi i meni, il bilo kome da kazem da sam bila s ronaldom -.-' koliko je curi vjerovat na rijec i njenu izjavu.. smijesno :)
ljudi kad varaju fkt varaju sa 10 puta gorom osobom,,, uzas
doduse zato je onako lose igr'o, s*** se kad je skont'o s kim je bio..