Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duša me za njim boli uništio jedan ferrari,a kupio drugi.Nije mu lahko.Šta će.
neznam stvarno, toliko mi je zao pa od toliko ljudi koji imaju po 3-4 ferarija i mercedesa u svojoj kolekciji, ronaldu je ovo tek drugi u posljednje 2 godine..mislim stvarno je to malo, zao mi ga je skroz jos kad bi vidio kako mi zivimo u bih, pa svi se gotive sa golfovima, traktorima i zaradjuju hljeb radeci u poljoprivredi u stocarstvu, svaki dan se gotive kupe hljeb i kajmak svojoj porodici a jadan ronaldo ide po nekih japanskim hotelima a znamo sve sto je japansko da je lomljivo il nevalja ukus... neznam stvarno, mene je pogodila ova vijest, jos ove vrucine, mislim kad ronaldo upali klimu u autu nesmije da stavi vise od 5-6 stepeni razlike naspram spoljasnje temperature da ga nebi strefio srcani il nesto za razliku od nas koji nemamo tih problema jer nam ne treba klima sva sreca... neznam stvarno odo popit tabletu da se smirim
Dok Cristina voza Ferraria, Messi voza Cristinu.
Rona brate skini te folije kaznit ce te murija hahaha....majke mi ozbiljan sam.
zapnemo ti za staru, nije ovo amerika da mozes raditi dva posla ako ti je malo jedan, hajvanu, ovdje posla nemas ako ti babo drzi neki biznis, a kamo li da negdje drugo nadjes. i koji ti qrc visis ovdje i pametujes kad imas posao, idi lezi i odmaraj na \"svojim milionima\" ako se vec qrcis da imas! PAPAK!
Ovo je ferrari 599 GTB Fiorano
ovo je ferrari 599 gtb, a ne gto
ispravka: na slici je ferrari 599 GTO
na ovom portalu je slika Ferraria 612, a na Dnevnik.hr je slika Ferraria Enzo i oni kaze da je tog kupio. Pa kojeg je kupio na kraju?
zapnite i vi, radite, pa mozda budete imali za kafe i cigara, a ne samo da visite po sa-x i face.u i mastate o milionima... bezpotrebno p.l.j.u.je.t.e po narodu iza kojih stoje mnogi rezultati i zasluzno voze ovakva vozila!! Da Bog da ih imao jos 20!
soo nice
malo informacija za ove koji nas informisu:ronaldo je kupio novog feraria cim je slupao onog i uz to je ima ista dva crvenog i crnog...tako da onvo nije prvi fereri kojeg je kupio nakon nesrece....ne bi vam skodilo da se malo vise informisete....
ako je unistio svoj \"posljednji\" ferrari, kako to da ga onda u madridu voza? kakve ba gluposti valjate, ovakve dezinformacije ni u kalesiji ne bi prihvatili.
ta ce garib...pa i zasluzio je, tolike skole zavrsio i tolike titule ima! fuj!