Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Rogere. Madona i slične umjetnice su nastale i obogatile se zbog cionističke podrške. Madona i ostali nose crveni konac oko ruke koji predstavlja učenje Kabale, drevne cionističke nauke.
Ti si gromada od covjeka, jedan od rijetkih koji prica o ljuskim pravima i to sporvodi u djelo, te ne pada pod uticaj najveceg svjetskog lobija.
kao jednom velikom fanu eurosonga ovogodisnji eurosong ce mi biti najtezi da pratim jer dok s jedne strane pjevaju i slave mir i toleranciju sa druge strane lete rakete i ne duzni ljudi ginu.Iskreno se nadam da ove godine pobjedjuje Holandija il Svicarska i da ce se Eurosong odrzat u normalnijoj zemlji i da ce izraelci i palestinci zivjeti u miru. Kapa dole osnivacu Pink Floyda a jedino mu ne valja sto satanizuje ucesnike Eurosonga i nas gledaoce ls
Eurosong u Izraelu. Kad će bit EP u nogometu u Izraelu? Vidi se ko vlada Europom.
Zajebana Madonna. Ista ja
Sta znaci biti iskren. Malo je danas ovakvih ljudi.
Rogeru svaka cast, a Madonna nikad nije ni bila normalna tako da se od nje normalan postupak ocekivati ne moze.
Isto važi i za Banja Luku.
Zato ja volim i slušam njihovu muziku,jer su prave ljudine.
Kako nece nastupiti kad je ona kabalista. Još će izvesti nekakav ritual na sceni...samo Bog zna kakav