Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam šta je šokantno. Jedino to da su na kraju i objavili šta je rekao. Inače, čovjek rekao sa jedne strane istine, sa druge strane mišljenja koja većina ljudi u svijetu dijeli, ma za koga mi navijali.
Bravo za iznosenje istine!
Vi ste svi neki naopaki ljudi, i jedni i drugi ste u pravu, samo pričate o dvije strane novčića.
Zna li on da Ukrajinci nisu ušli u Rusiju da tamo ratuju nego da su Rusi ušli u Ukrajinu da tu ratuju. Zbog čega nije sam rekao šta je ukrajinski predsjednik uradio pogrešno na pregovorima koji su se već desili?
Zaboravih reći Amerika je oslobodila Ameriku od indijanaca (genocid )
To se zna odavno. Svuda gde amer meša prste tu izbije rat. Sad u Taivanu huškaju i pale vatru. Ako se jednom Rusija, Kina i Iran ujedine protiv njih nece im biti dobro. A to ce se desiti za par godina posto im drzava pada i puca sa svih strana. Treba onda njima uvesti debele sankcije.
A ti bi rado ucio kineski i iranski i zivio njihovim nacinom zivota? Kad preuzmu svijet pa to budu jedini jezici poslovanja?
Kretencino, Tajvan NE ZELI BITI DIO KINE, Je li ti jasno!! Sta sa time imaju Ameri debilcino? Sta Ameri imaju sa Ukrajinom izuzev sto im sada koliko-toliko pomau da se odbrane? Ukrajina NE ZELI BITI DIO RUSIJE NIRI RUSKOG SVIJETA!! Stoko retardirana! Da imas i glam mozfa u glavi pozdravio bi americku pomoc Ukrajini~STOKO BOLESNA!!
Rogers je rekao da su srbi genocidan narod
haj žžž Roger.
Čuj Amerika oslobodilac .Koga je Amerika ikad oslobodila sem što je zakuhavala a onda jadnim budalama uvaljivala oružje da se pokolju i naprave bijedu od te zemlje .A nazvavši to demokratijom. Svaka čest Rođeru.
Ti ako si Srbalija morao b iznati da nije bilo Amerike, ti danas ne bi postojao niti Bosna kao drzava. RETARDU!!! Da Izmetbegovic nije radio na stvaranju "nekog teritorija za muslimane" i islamizaciji Armije RBiH, danas ne bi bilo ni GENOCIDNE TVOREVINE! Yebo te i mrtvi Alija i debilni Roger posred usta !!
a sto ŠOKANTNA..
Bajden je figura kojeg drugi pomiču
Ovo ti dođe kao kad bi pitao Boru Drljaću šta misli o smanjenju novčane mase.
Nešto mi se čini da ga neće uskoro zvati gostuje CNN-u.