Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako izgledaju naše prve dame, zna li ko?
Pa kad nemaju smisla za humor. Čovjek vodi crnkinju za ruku, a da ima nešto protiv crnaca... ccc
Ma on ima pravo da kaze da j.ebe svaku prvu damu u guzicu!
Normalno da su pederčine. Umjesto da guze svoje žene oni guze narod. Mamu im njihovu...
@ares.kane Vjerovatno nasi politicari ne pokazuju supruge jer su pedercine uglavnom
Americka posla! Moralisu tamo gdje ne treba. Doveli su se u situaciju da se ne smiju vise ni saliti, uputiti kompliment zeni (jer je to, zaboga, sexualno uznemiravanje). A s druge strane, nema nemoralnije nacije.
@haklamaš vec par godina upucujem narod za to...niko u bosni jarane nezna za prve dame GOSPODE PREDSJEDNIIKA pitanje zašto se bosanski predstavnici vlasti...a pogotovo PREDSJEDNICI PREDSJEDNIŠTVA stide svojih supruga...???? dali ih uopste imaju pitanje je sad? zašto ih kriju od javnosti? JESUL TAKO RUŽNE? poštujem ovo u americi da se sve zna...kad je predsjednik bolestan...kad je nahranio cuku...kad je kihnuo itd...svaka čast
Ma mogu da ga duvaju velikom Bobu De Niru. Ko im je kriv kad su operisani od smisla za humor. Lutke od krvi bez trunke ideje.
Da je on de Niro crnac onda bi se moglo protumaciti kao rasna uvreda. Ovako je jasno da je zajeßancija.
Eno plače neka Aleksandra, a oni nam ne daju da je tješimo! :(