Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji gigant hahah
Bio si mi jedan od najdražih glumaca ali sada si definitivno najdraži...
ja jos uvijek cekam da se ostvare silne prijetnje kako ce "slavne" face napustiti SAD ako Trumpet postane predsjednik
svaka drzava svoje klaunove ima !
@ogledalce Smej se smej uvek se smej, najviše volim osmeh tvoj, ljubavi moja živote moj
@dgscorp ahahahahaahahahahahah sta pijes ?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Odavno svijet ne vidje ovakvu hajku na jednog čovjeka. Zar je taj Trump toliko naopak? Kako je moguće da je medijska mašinerija toliko zakazala pa gospođa Clinton nije postala predsjednicom. Stvarno, fenomen.
Nista cudno kod Amera, oni se samo fokusiraju na izgovorene rijeci.Njih ne zanima sto je Hilari odgovorna za smrt hiljade i hiljade ljudi vec sto je Trump rekao grab her by the pussy
@cemusveovo Nije stvar samo kod Amera, kod nas se također forsiraju vijesti o tome kako je lik sami šejtan.
Legenda!
De Niro i Al Pacino najbolji glumci svih vremena...Jedva cekam njihov novi film "The Irishman" :)
moraju ti biti najbolji kad si u zivotu samo mafijaske filmove gledao, vjerovatno imas postere scarfacea i goodfellas u sobi
@cemusveovo sama cinjenica da mislis da su Al Pacino i De Niro snimili samo mafijaske filmove pokaze koliko imas pojma o njima i njihovim filmovima:)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne mogu shvatiti kako neko moze reci za Trumpa da je idiot i budala a otvoreno podrzava Hilari Klinton