Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i dupla stranka, dvije stranke pod jednim krovom, društvo dva lica i sijaset potrčkala je ostavila duboke tragove u rasturanju bosanske ekonomije.
Ma kakvi otisci, ovo je cin pokoravanja hollywoodu (iluminatima)..pa pogledajte samo poziciju u kojoj se nalazi, kleci na zemlji...jos svi komentari ljudina, gospodin, itd..sta radi? streba tekst na pamet, isti prepricava pred kamerama, i za to dobija milijone, slavu, ugled :( e zivote, tugo moja
Glumac nad glumcima!Nenad.j.ebiv. Cudno mi je i da Clint Easwood i George Clooney jos nemaju otiske.
Ziva legenda i veliki gospodin.. De Niro je Tito...
Legenda!
Da zaista cudno, pa cak i ovi mokroguzci su prije ostavili otiske: Britney Spears, Demi Lovato, Simon Cowell, LA Reid, samo neznam po cem su to zasluzili u ovako ranoj dobi zivota, inace se ostavljaju kad umjentik dozivi 50-60 godina uspjesnog rada, a kamoli ona patka Kristen Stewart koja je takodjer uspjela da dobije otisak.
tek sad ovakav glumčina da ostavi otiske...čudno