Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro mu stoji sta place koji k
Nije mu lahko, čovjek u problemima..
Koliko je potrosio "hemije" u zivotu, dobro je ikako na nogama.....
vazda je bio odvratan
pa sta i Dino Merlin je postao "čupo"!
kolko vidim ima kosu sta je novinar htio reci
S blesave glave i kosa bježi
Nemojte odmah hejtati. Šta znate ko kakav kompleks i želje ima. Ali zaista, u svakom momentu treba znati da je jedini, ali jedini lijek za ćelavost transplantacija. Ne postoji taj losion, šampon, preparat, ili bilo šta, koji može izliječiti ćelavost. To je samo uzaludno bacanje para. Nekada ni transplantacija ne bude uspješna, kada je donorski dio loš i tanak, ali je ipak jedino rješenje. Jedan od dokaza za to su i poznate javne ličnosti (Pjanić, Bekam, Runi, itd.).
Skupa bakina kuća. Kuća moje nene košta otprilike kao jedna zamjena ulja u Golfu dvojci, upaljač i Tic-tac bombonice :)
Moj brat je izgubio skoro svu kosu pa uopšte ne kuka
hmm a ja htio u SA kod onih Turaka. Bolje ne ic onda.
Ma šta ga briga. Kažu da niko toliko nije puta spavao sa obožavateljkama kao Robbie. Iskoristio svoju popularnost i spavao sa stotinama djevojaka koje su ga gotivile.
Zamisli kad ti je kosa najvisi problem u zivotu, jos musko.