Razgolićena na pješčanim plažama
0
Rita Ora liječi slomljeno srce u Dubaiju
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uletio bih joj u pi-č-ku ko recesija u Bosnu i Hercegovinu.
cuj lijeci slomljeno srce a ona prevarila lika
Fakat neki misle da su duhoviti c c c... drkedzo big like za komentar! ;)
e jest dobra familija nema sta za 10 :-D svaka cast
Siptarka je ko avion i ja bi joj pojeo govno ko baklavu...a ovima ostalim majmunima od smrdljive sestre, brata i ostale majmuncadi koji misle da su duhoviti njima svima od sveg srca cestitam novu godinu i naravno pomenem mamicu.
http://www.youtube.com/watch?v=Mbgrg6VuszY Samo za one koji vole veselo, :)))
@ahmo Svaka cast care, k`o da smo blizanci. Ipak znamo da smo plodovi ljubavi!!!
@ahmo ...paša moj...lijepo si to napisao...čista filozofija jednostavnim riječima...sreća pa su vampirska doba, im'o bi ti 100-tinjak dislajkova...a taj koji ti lupa dislajk, bolje da ti ne objašnjava...bilo bi tu raznih glagola... PS...odavno ne pročitah iskreniji komentar...aferim...istina života...
ko mi stavi dislike mozel samo navest jedan dobar razlog et ne interesuje mene kolko mi koment ima lajkova i toga ali me interesuje sta se toj osobi ne svidja u mom komentaru?
marvo neradnicka idi spavaj !!!! mislis da je zanimljivo tvoje dangubljenje na klixu ??? zapitaj se kojeg si roda i kojoj vrsti pripadas, insektu
ahmo king
pus*i ga klixu
Pismeno i inteligentno.Voz prohukao dok ti shvati poentu. Ne vjerujem da si uopste shvatila.
@ Ahmo , ne uzbudjuj se , ima nas jos takvih ,, mjesanih " , ne vole nas ali ja moju familiju ne bi dala ni zasta na svjetu .. Nedam da mi nacionalisti zivot kroje..
mi smo cvat i kruna tisućljetnog feudalnog režima osmanskog carstva, mi smo * BOŠNJAĆKA FAMELIA * fala na ćitanju
ja sam sin oca pravoslavca majke katolkinje a majka od mog oca je bila muslimanka i svima vam femiliju kar*am jer ste mi zakomplikovali zivot svojim drzavama entitetima kantonima opstinama mjesnim zajednicama religijama nacionalnostima ... i opet vam isto radim jer ste retardirani pronalazite tuđe mane umjesto da ucinite nesto za opce dobro, da cjenite razlicitosti da se potrudite da bude bolje i vama i vasem bratu sestri majci ocu komsiji komsinici i ... potrudite se da svi zivimo dobro jer svi cemo mi jednog dana u istoj zemlji zavrsiti, ne dozvolite da vas neko mrzi ako je mogao da vas voli i postuje
ja sam dedo, djed, đed, đid, dida, ilir, bogumil, bošnjak, bosanac, hercegovac, slaven, musliman, Musliman i turčin. predevero sam sedamsto ratova protiv bošnjaka. imam šćap i autoritet sam strukture patrijaršije koje sam dio, džematile. pamtim i kralja petra a i ovog kirbe. mislim da je povratak u sultanov vakt riješenje za ovo postmodernističko stanje paradoksa nacionalnih identiteta. volio sam popit prije rata, poslije rata samo zohvu i šerbe.