Na filmskom festivalu
6

Rijetko zajedničko pojavljivanje para: Goran Bogdan i Jovana Stojiljković snimljeni u Beogradu

N. O.
Foto: Amir Hamzagic/ATAImages/Pixsell
Foto: Amir Hamzagic/ATAImages/Pixsell
Glumački par - Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - rijetko se zajedno pojavljuje u javnosti, a danas su snimljeni zajedno na 51. izdanju FEST-a u Beogradu.

Fotografi su ih snimili na svečanom otvaranju Međunarodnog filmskog festivala u Beogradu. Premda se nisu zajedno prošetali crvenim tepihom, kasnije su primijećeni kako sjede jedno do drugog u MTS dvorani.

Stojiljković, koja je član žirija 51. izdanja FEST-a, se na crvenom tepihu pojavila u crnoj odjevnoj kombinaciji noseći šljokičasti sako ispod kojeg je imala top, usklađen s također crnim zvonastim hlačama.

Bogdan je bio u nešto ležernijem izdanju te je na sebi imao majicu s printom, kožnu jaknu, crne farmerke te smeđe cipele.

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages/Pixsell
Foto: Amir Hamzagic/ATAImages/Pixsell

Par se trudi svoj privatni život držati podalje od očiju javnosti, a i kad se zbog profesije pojavljuju na istim događajima najčešće ne dolaze zajedno.

Kako prenose srbijanski mediji Bogdan i Stojiljković su svoju vezu započeli 2019. godine, a nakon prekida obnovili su je 2021. godine nakon rada na zajedničkom projektu.

Svojevremeno je Jovana za magazin Gloria govorila o njihovom odnosu i zajedničkom radu.

"Nemamo sada puno zajedničkih scena, ali bilo mi je veliko zadovoljstvo da opet snimam s njim jer je stvarno dobar glumac. Znam da sam subjektivna, ali zaista mi je drago kada s njim mogu da dijelim kadar. Prijatno mi je jer osjećam njegovo povjerenje", kazala je tada.