Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...jos i filmcic pogledah, u 45 minuta zivot isprican, upecatljivo i dirljivo, bila je bas slatkica i zena koja je znala cijeniti vrijednosti u zivotu
Jao nakaze :( Realno, 30% sarajki je ljepše od ove kvazi "ljepotice"
bolja je Audrey Bitoni.
Jedan od mojih omiljenih filmova je Charade, prvenstveno zbog Cary Grant-a ali volim izraz lice Audrey svaki put kad dozivi neko iznenadjenje :) imam ga uvijek pri ruci pa svako malo pogledam. Nekako mi ovi "stari" filmovi imaju dusu, neki neopisiv car gledanja, bez specijalnih efekata i nekih 3D cudesa :)
...jeli moguće da niste naveli "roman holiday"...
:)))
Istinska diva
normalno da nije, nešto joj se desilo pa je postala ko i ostale fejk sarajke.....strašni borci protiv prmitivizma i seljakluka, a žive isti.
meth ja tebe opet volim. nisam huso iskreno da recem :D