Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači što ih više udaraš sve te više vole.
Poželila bolničke sutlije
Nikoga ne zanima šta Rihanna radi, ali svi kliknu na članak i čitaju, a zatim komentarišu kako ne znaju kako će spavati večeras da nisu pročitali vijest o dotičnoj i sl. To je naše društvo.
Mene samo zanima da li ti stvarno imas takvo misljenje o tvojoj mami, setri, tetki, strini, nani/neni/baki, supruzi/djevojci, prijateljici, rodici, kolegici, komsinici (itd), ili jednostavno se ne druzis ni sa jednom zenom i nijedna nije inteligentna? Stvarno previse generalizujete..
Stvarno potresna vijest...... Ne znam kako cu spavati veceras...... Nadam se ipak da ce se sudbina smilovati i da ce vjencanje uskoro......Zasto ste morali objaviti da od vjencanja nema nista, zasto..... Ovaj svijet ce biti puno ljepse mjesto kada se oni uzmu.......
Arese, mene stid! :)
pojo bi joj goovno ko sarmu
Ko se tuce taj se voli zar ne? http://www.staruploader.com
neznam sta se furate na ovu rihana nigdje veze ba pfuii ovu ne bi ni k..o znaj oni koji su imali sa crnkinjama k...e to se po njemacko i amsterdamu za 30 evrica kara!!
...ja bi radije NINU nego 3 RIHANNE... :-)))
Zene su cudo i sve glupo ove prirode Ubio je na mrtvo ona mu se vraca ahhahahaahah, da joj je prerezao vene vec bi bili u braku izgleda XD
samo cu reci http://www.youtube.com/watch?v=2WcRXJ4piHg