Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jami draga da je dobra ne bi je momak bubo
Daj bogati zacepite , ona u opste nije dronfulja, jedna od najboljih veoma uspjesnih pjevacica danasnjice ako ne i najbolja. Nemate pojma.
wooow marihuana ... smak svijeta, SuckX.com idite u 3pm glumite novinare ljakse naporne
komentar nece da prodje :( i bolje je za lejlu sto %...
Kakve? Ajde da čujemo?
Djeco nemate pojma kakve poslijedice ima trava na mozak poslije dugogodisnjeg koristenja , a vi budale mislite kako nije stetna i samo duvajte produvat cete pola zivota
I sta sad, ona je svjetska dromfulja zato sto pusi travu jel\'???? Ko da je ona jedina sto je pusi... Ne kazem da je branim, niti ja koristim ovaj opijat, ali brate sta ima veze.... Koliko je raje koristi , to je nenormalno..
Boze sacuvaj koliko se paznje u medijima posvecuje svjetskim dromfuljama koje nista zivo u zivotu nisu radile sem drogiranja, k.vanja, tretmana u kozmetickim salonima i nazovipjevanja.
I ovo zovu pjevacicom? pa ovo ako je pjevacica ja sam kluni. ok
Ma pusila je ona crnacke kurcheve, pa se uzarila.
pa sta ako je pusila travu, smijeno...bolje je pusiti travu nego cigare!! :P :P svi je puse
sto ga nebi pusila
Kuja crnacka, sljam Americki