Marketinški trik Browna?
0

Rihanna šokirana zbog javnog izvinjenja

Sarajevo-x.com
Rihanna
Rihanna
Barbadoška pjevačica Rihanna je, kako kaže, u šoku nakon što je pušten videosnimak izvinjenja njenog bivšeg momka Chrisa Browna, američkog pjevača i glumca.

Na snimci ovaj mladi r'n'b muzičar kaže svojoj bivšoj djevojci Rihanni da mu je "usitinu žao“ zbog svega što se dogodilo, što joj je napravio u februaru i da za svoje postupke, koji su neoprostivi, nema dovoljno dobar izgovor.

"Ona je u šoku. To je bilo kao da je opet primila udarac, ali jedan druge vrste“, rekla je Rihannina prijateljica.

"Sve što ona zna je da je cijela stvar ponovo u medijima, što ona nikako nije željela. Pokušavala je sve što se desilo ostaviti iza sebe i krenuti naprijed što je brže moguće“, dodao je izvor, a javio Entertainment Reporter.

"Čuli su se telefonom početkom prošle sedmice i Chris nije ni u jednom trenutku spomenuo javno izvinjenje. A ona je samo željela da se cijela stvar što prije završi i da je ostavi na miru. Ali takav je Chris, uvijek prvo misli na sebe, a zaboravlja kako će ovaj njegov postupak utjecati na nju", ispičala je prijateljica slavne pjevačice.

Drugi izvor kaže kako nasilni Chris i u videu kaže kako joj se privatno izvinio mnogo puta, pa se pita čemu uopće onda ovaj snimak: "Očito je da je to uradio zbog javnosti i slike koju od februara ima o njemu. Također je vrlo prikladan trenutak za izvinjenje sad kad izlazi njegov novi album."