Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono vam nije obicna cigara, nego blunt (umjesto duvana unutra je gandza)
Naslov je glup, jer kad Rihanna nije bila polugola. Naslov bi bio bombastican da kaze da je kompletno obucena
s cigarom u ruciiii!!!! Koji skandal...
Ne bih je dotak\'o ni profesionalno dezinficiranom pincetom.
jadni bosanci, fol kao pušači, pa još fol i kao bosna proizvođač duhana. a ne znaju ni razlike između cigarete i cigare. cigara je, sine, ono što se nekad u narodu zove i \"kuba\" (iako su i kuba i havana samo brendovi). cigara se pravi od savijenih listova duhana, dok je cigareta od sasušenih i isjeckanih, pa upakovanih u papir. cigare su, uslovno rečeno, \"zdravije\" jer pušiš čistu biljku, kao i neke druge listove u indiji, mongoliji, kini, pa i južnoj americi. uz cigarete pušiš bogami i papir, zamisli kako bi bilo zapaliti list novina pa udisati dim? plus, ako su filteruše, a danas skoro niko ne puši cigarete bez filtera, pušiš i sitna vlakna filtera koja se sa svakim udahom otkidaju i furaju ti direktno u pluća. zato brat kad putuje vani kupuje camel ili gauloise bez filtera, jesu puno žešće i nema ih na svim aerodromima, ali tek po tome vidiš šta je cigareta
Mrzim kad ljudi tripuju da su s.e.x.i a ustvari su jako odvratni -.-
Ako je to cigara ja sam join.t
pa stvarno ste postali talibani. šta li vi vidite kad odete na plažu - garant i ne idete, ili odete da naparite oči, a ženu zamotanu ostavite kod kuće. pa je li ovo kupaći kostim ili nije? pa onda su svi bokseri u ringu, gimnastičarke u parteru, plivači na 4x100, skakači u vodu, klizačice na ledu, praktično SVI SPORTISTI I SPORTISTKINJE uvijek \"polugoli\". koja bolest!
i k.u.ra.c me zaboli
gudra buraz gudra kakve cigare
Zena je prelijepa kr.tenu.
ako je to cigara ja skacem s mjeseca,ni baumgartner me nece zaustavit
Mislio sam sebi kupit Iphone pola godine sam stedio.E sad ga necu da je zlatan.
...evo vas ova majmunica svima kome je ona se.xi i lijepa...:-D
zato iGovno 5 u ruci kako providna reklama