Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Karam se s kim stignem.
Au, sad imam bolove zbog Rianine nove veze, boli me ona stvar
Dosada je pusila kitu osada lize picu...hehe...
Treba joj zabraniti da daje krv!
Rigana, nemoj biti pogana :-)
i ja sam jednom bio u vezi sa djevojkom
oooooooj da te vidi babo :OOOO
Suza suzu stiže, moja draga drugu liže
ocaaaaaaaaaaaajno , sta sve ljudi rade da dobiju medijsku paznju . fuuuj , bolje da je dala 1000 dolara za gladnu djecu , bila bi u medijima a ucinila bi dobro djelo , ode sve u pm
Rihanna 24 god.? Eh tuge, imam i ja iste godine a jos ga ni primila nisam :( dok Rihanna jase sta stigne.
nije ni cudo , ipak je ILLUMINATI u pitanju!
Jel to Melisa to ga prima u 16 vole cak i pakaru Vec treba njima obijema malo debelu crevku rastelovati brzo bi one raskinule. Nadam se da se Amrica nece ljutiti na ovaj komentar.P.S. volim te bebo :)
Od sad pričam na engleskom pa me niko više neće zezati za glOOvu. I usput - RihOOna je vruća u krevetu...
\"Nakon dvije godine pauze\".... Zar? Kakve pauze, od cega...kad su stalno izlazile njene slike s drugim frajerom...mozda misli na ozbiljnu vezu, izgleda da se ovi u prolazu vise ne računaju , koliko god da ih je bilo.
Eto neka ti imas pojma.
Love
Volim sve vrste hard core pornjave pogledajte na www.monkeyporn.com