Ljepotica s Barbadosa
0

Rihanna otkrila da se preselila u London

Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Pop zvijezda Rihanna nedavno je otkrila da je spakovala svoje kofere i da se preselila u London, a njeni mnogobrojni fanovi iz Velike Britanije oduševljeni su ovim potezom pjevačice, prenosi Sky News.

Pjevačica porijeklom s Barbadosa je ovu vijest obznanila u intervjuu za New York Times Style Magazine koji je bio upriličen u Londonu.

Robyn Rihanna Fenty, kako glasi njeno puno ime, nedavno je najavila i pokretanje modne etikete "Fenty" u okviru modnog koncerna Moet Hennessy Louis Vuitton (LVMH) u Parizu, čime postaje prva crna žena u historiji koja je preuzela kormilo nekog brenda u okviru LVMH-a.

Ona se preselila u englesku prijestolnicu kako bi bila bliže svom timu radeći na svojoj prvoj kolekciji "Fenty", koja će uključivati konfekciju visoke mode te modne dodatke, a posebnu radost kod publike izazvala je najava puštanja u prodaju luksuznih cipela, sunčanih naočala i nakita.

Ova 31-godišnjakinja, koja već posjeduje vlasnička prava nad linijom šminke "Fenty Beauty", otkrila je da najviše voli u Londonu šetati "od bloka do bloka, a da je ne prepoznaju".