Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rihana prnula u kadi, baloncici su se prosirli brzinom svjetlosti. Rihana je zabrinuta zbog tako jake detonacije. U toku su istrazivanja Rihaninog anusa kako bi se ustanovilo sta je dovelo do takve \"elementarne nepogode\". Nas redakcijski tim je izasao direktno na mjesto dešavanja, gdje smo zatekli Rihanu sa anusom velicine padobrana. Rihana je bila zabrinuta i glasno je govorila: \"Oh, God save the world\". Bez obzira na sve nedace koje su je zadesile, ona je cak i mislila na svoje sugradjane i sve stanovnike planete Zemlje. Buduci da su ovo vrlo bitne vijesti, i dalje cemo vas izvjestavati. Stay tuned.
lolol
hahhaha za njom sve trag od prdekanja ostaje
a ti si Nina ko mlaznjak :P
Riana je k`o avion! Bolja je od Demi 50 puta. Demi je operisala sve sto se moglo operisati i opet nije lijepa.
Rihanna je izuzetno zgodna i slatka djevojka.
ja sam sama i zamisli presretna!!! bolje je crknut sam nego uz nekog ljigavca ili bilo koga samo zato da nisi sam!!! SLOBODA JE NEPROCJENJIVA!
Dosta mu je zivota oduzela ona Demi realno.. Momak je krenuo sada u ono sto je odavno trebao raditi.. Pitanje se namece samo...Who is next in the line?
kučer pimp
p.oj.e.ba ih kučer sve hahahahahahhahahahahhahahahh
jeste sama... ali nije sretna.... ko je to jos sam a sretan???
Fakat ko može reči da je ova majmunica lijepa pa divi to majmunsko lice svašta
Ja groba jbt! Ne bih je ni stemajzom.