Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa danas je svakako bio svjetski dan bez grudnjaka
et ja licno kakav sam napacen i zagorio bi je otreso ko ko toplomjer sa zivom ! a et samo da vam kazem nema ni gacice 100%
ja dosao na posao bez gaca i sta sad....
ocito i bez gacica ;)...aaaahaa sta´s sad
Pusti kosu tu vise da na raste! Pon de replay zakon
Pa postuje cure: http://www.bhportal.net/1238/danas-je-dan-bez-grudnjaka-cure-ne-dajte-se-sputavati
Kako meni ovo vadi živce, cura popularna zbog muzike i odjednom je seks bomba, a ja smijem ruku dati da kroz Sarajevo 100.000 ljepših, zgodnijih i pametnijih cura prođe dnevno, samo je ova mutantica sa velikiim ćelom k\'o čimpanza imala tu sreću da se \"probije\" i na osnovu toga je dobra zato što je u medijima konstantno, a cura je samo za šake stvorena, svaka čast onom liku što ju je našiljio.
ljepe cicice
briga nas!
Za Rijanu je svaki dan \"Dan bez grudbjaka\"
M A J M U N I C A N I G G A Z S L U T
Praznik bez grudnjaka ;)
j-e-b-o bih je
k\'o da je silikone uradila..
Iz ove slike se samo može potvrditi da bi svijet bio mnogo ljepši bez grudnjaka,smrt grudnjacima :D
...bosanci i hercegovci su došli na glasanje bez mozga...
ma otkud joj pravo