Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo treba nasutati i poslati na plantazu da bere pamuk...koja je budala uopste koristila lik ovog majmunolikog stvorenja...njenu sliku jedino mogu staviti na one naljepnice na bananama...
Zasto je kurije-.-okice postao p.eder??? Zato sto mu lakse ulazi u guzicu nego u glavu.... IZADJI KERU MALO VANI PO CIJELI DAN SI U KUCI, POSTIDI SE VISE RODITELJA I OSTALIH LJUDI NA KLIXU BIJEDNICE BALAVI....
Otvorio KURIJE-.-OKICE Gey kafić. Pita ga mama: - Ima li sine posla? kurije-.-okice: i previše, ne stignem ni da prdnem.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Svjesni su bili da će ih tužiti, i da će izgubiti na sudu. Ali... To su svjesno uradili, jer publicitet koji su dobili je puno vrijedniji od tih 5m koje će morati da plate na konto odštete.
Pa gdje im je pamet bila. Nisu u Bosni pa da nema zakona.