Rijetko ih se može vidjeti zajedno
0
Ricky Martin s momkom odmara na Sardiniji
Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemojte ba ovih pederskih vijesti, Ramazan je...
KAKO MI JE ŽAO A ONAKVE ŽENE U SPOTOVIMA PA ZAŠTO BRATE MARTINE ??????????????
Pametan si čovjek.Svaka čast.
gay jeste prirodno, ali je bolesno. Ukinuto sa liste umnih bolesti, kad je na čelo WHO došao gay. Ocm ručka mu dobra. Moram se nabildati ko i on
zar mu nije boki 13 momak?
To je u genima. Da se svi ozene i imaju djecu nebi ni travka ostala na zemlji koliko bi nas bilo. Ovako priroda sama sebe koriguje i na taj nacin se manji broj stanovnistva odrzaje.Sa druge strane oni nemaju djecu ali imaju vise vremana da se posvete nauci i umjetnosti sto koristi ljudskom rodu. Dokazano je da je mozak kod gej ljudi drugaciji u nekim tackama od heterosksualnih muskaraca. Religija ne samo da je nenaucna nego i fasisticna te opasna. Moral koji religija proizvodi je vjestacki i uslovljen neslobodom da bi ljude kontrolirali kako hoce i njihove strasti usmjeravali tamo gdje hoce. Bosni to ne treba.
haman je rcky ovdje mama...
Likovi su vrh, svaka im cast. Ovi nasi s konjskim masnim facama i s osmijehom od 3 zuba su garant ljubomorni, pa pisu sta pisu. Samo naprijed momci, libo vas ona stvar za primitivce.
vjerujem da je moj osjećaj gađenja prirodniji od njihovih potreba. tako da molim ove napredne da me ne etiketiraju kao primitivca ako se ne složim s njima i iznesem svoje mišljenje: fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjj fuuuuuuuuuuujjjjjjj, liječite se dok još ima nade!
Od svih životinja, jedino je svinja sklona istospolnim odnosima i pederastiji...Čovjek je ono što jede...
__Neobrazovani...@__ U pravu si, i životinje, tačnije sisari i ptice, imaju homoseksualne odnose i veze, ali su u startu osuđeni na propast. Još više je kod životinja prisutan odnos između sestre i brata, ili oca, majke i sina itd. Pedo@filija je sasvim normalna kod životinja. Je li ti to svega ti predlažeš da vremenom i to prihvatimo kao normalno, bolesniče? Pedo_fili u Danskoj već sad traže svoja \"prava\". Budi \"moderan\" i ti...
sve me sad stid kad sam se lozila na njega ko rana tinejdjerka...hajde neka se pepaju,nek samo nisu u mojoj avliji :)
ja vijesti u p.m. zaboli me imal sta pametnje da pisete a ne ova hamelj uozbilji te se malo
http://www.youtube.com/watch?v=H16l-lJG-sY Eto sto je posto peder :))))))))))))))))))))))))))))
a kad ce dobiti dijete? :( nemojte mi sta zamjeriti ja sam malo poglupa... :(
:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( FUJ!
KOJI PAPAK MI OBRISAO KOMENTAR , MAJKU LI MU NJEGOVU!!!!!!!!!