Uživa u Crnoj Gori
139

Rialda Karahasanović istakla trudnički stomak: Vrijeme je da se pripremim za nove uloge

Klix.ba
Foto: Instagram/queenrialda
Foto: Instagram/queenrialda
Bh. pjevačica Rialda Karahasanović je na društvenim mrežama prvi put podijelila trudničke fotografije te otkrila da planira odmoriti od nastupanja.
Ona trenutno sa svojim zaručnikom Elvisom Biberom odmara u Crnoj Gori. Pozirala je u bijeloj haljini kojom je naglasila trudnički stomak.

"Želim da se zahvalim svima na lijepim željama i čestitkama. Sad je vrijeme malo da se povučem kada su nastupi u pitanju i pripremim za neke nove uloge i neka nova i ljepša dešavanja. Hvala što slušate '300 zvjeri' i očekujte još mnogo novina, u svakom smislu te riječi", napisala je.

Kao što je poznato, ona je nedavno podijelila sretnu vijest da je u petom mjesecu trudnoće. Elvis ju je zaprosio u januaru ove godine dok su bili na Maldivima.

"Ovo je već najbolja godina", navela je u opisu. Mnogi pratitelji su im čestitali u komentarima.

U jednom od prethodnih intervjua je navela da joj treba neko ko je stabilan i svjestan sebe i sposoban otvoriti joj vidike koje možda nije vidjela.

"Ne postoji stvar koju ja sebi ne mogu da priuštim. Ne postoji stvar kojom neko može mene neko da fascinira. Sve se poremetilo jer su muškarci postali tetke, ženturače. Svađaju se, rondaju. Mi, žene zapravo treba da zvocamo, a ne muškarci. Muškarac treba da bude stabilan, da je ozbiljna muška gromada koja kaže: 'Hajde, ljubavi, treba ti odmor. Čeka te avion, spakovane su ti stvari. Idi malo uzmi dva - tri dana, 'izduvaj' se pa se vrati'", ispričala je.