Uživa sa zaručnikom
174

Rialda Karahasanović pozirala u minijaturnom bikiniju i pokazala poveći trudnički stomak

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bosanskohercegovačka pjevačica Rialda Karahasanović uživa u trudnoći, a sa svojim zaručnikom trenutno boravi u Dubrovniku gdje vrijeme provode u kupanju i sunčanju.

Na svom Instagram profilu Rialda je objavila niz fotografija na kojima je u kupaćem kostimu pokazala poveći trudnički stomak.

Brojni pratitelji su joj uputili komplimente u komentarima, a Hana Hadžiavdagić je sretnom paru poručila da ih voli,

Inače, Rialda je nedavno otkrila da je u petom mjesecu trudnoće te da očekuje djevojčicu. Elvis Biber ju je zaprosio u januaru ove godine dok su bili na Maldivima.

U jednom od prethodnih intervjua je navela da joj treba neko ko je stabilan i svjestan sebe i sposoban otvoriti joj vidike koje možda nije vidjela.

"Ne postoji stvar koju ja sebi ne mogu da priuštim. Ne postoji stvar kojom neko može mene neko da fascinira. Sve se poremetilo jer su muškarci postali tetke, ženturače. Svađaju se, rondaju. Mi, žene zapravo treba da zvocamo, a ne muškarci. Muškarac treba da bude stabilan, da je ozbiljna muška gromada koja kaže: 'Hajde, ljubavi, treba ti odmor. Čeka te avion, spakovane su ti stvari. Idi malo uzmi dva - tri dana, 'izduvaj' se pa se vrati'", ispričala je.