Bridget Jones više nije debeljuca
0
Renee Zellweger nije mogla sakriti premršave noge
Komentari (499)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgore je kada djevojcice od 15 pomisle da je ovo trend... Onda nastaje anoreksija...
De vamo sendvič i mineralnu za malu!
\"Grijeh\" na našu dušu.
PS:Nisam sama kriva, obadvoje smo TI i ja.
Ne znam gdje je to mjesto i zbog cega Ti ne smijes tamo..... Vjerovatno opet pocinjes staru pricu o kojoj ja nemam pojma.... Mozes pricat sta hoces, jedno ja znam, To Jest Da sam TEBE ZAVOLJELA,I DA TE VOLIM!! TO je moja ISTINA. Sto iz ove koze ne mogu, isto kao i TI. to je drugo.
Ja sam sad vec sigurna da se nikad necu izlijeciti.Mozda mi uspije s`vremenom da se zalijecim, ali izlijecit necu nikad. Nisam bas toliko neiskusna, ali ovaj dio od proljeca do sada ce zivjeti vjecno u meni dokle god disem.
Kad postane preteško, samo se pojavi na našem mjestu. Noć nas poznaje, Tvoju radost i moju suzu. Ja ne smijem tamo, znaš zašto. Volim TE.
Liječim se.....................ori ................................Volim TE.
Ništa ja ne posjedujem. A istina nije moja, živi svoj život.
Iskreno, ne smijem ovdje navracat.... posedujes MEGA moc, karizmu.... Nije mi lahko........... Ti si u dubinama mene.... dublje ne postoji.....
Moja šala, Tvoja radost. Znaš da SI u srcu jedina.
Dišem ja pored TEBE.
Znam.
Nadam se..... Nikad zaboravit, uvjek u sjecanju..... mozda je tako htjelo i da bude,da se nikad ne zaboravi.... to mi je utjeha. :(((( boli jako......
Proći će. Jaka si žena.
Hvala TI. Hvala Ti da me razumes............ :((((((((((( Odoh.... raskida me sve ovog momenta..... :(((((
Razumna odluka.